Elis Electro

  • Acasă
  • Despre
  • Galerie
  • Portofoliu
  • Contact

Verificare instalaţii electrice

Trimite mesaj
Completează formularul de mai jos:

Evitați accidentele și preveniți problemele cu instalația electrică

Verificarea periodică a instalației electrice este esențială pentru a vă asigura că aceasta funcționează în siguranță și la parametrii optimi. Elis Electro vă oferă o gamă completă de servicii de verificare a instalațiilor electrice, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

De ce este importanta verificarea unei instalatii electrice

Reprezinta garantia ca acestea din urma functioneaza in cele mai bune conditii. Procedeul este esential a fi realizat dupa montarea si punerea in functiune a instalatiilor, atunci cand acestea din urma sufera anumite modificari sau lucrari de reparatii, dar si in timpul perioadei de exploatare. Este practic singura modalitate prin care pot fi prevenite eventualele accidente sau producerea unor evenimente tragice.

Ce verificam:

Când este recomandată verificarea instalației electrice

După orice modificare sau extindere a instalației

O verificare a instalației electrice este esențială după orice modificare sau extindere a sistemului electric. Aceasta poate include adăugarea unor prize noi, montarea de corpuri de iluminat suplimentare sau extinderea rețelei electrice pentru a alimenta noi echipamente. Verificarea este necesară pentru a se asigura că modificările sunt realizate în conformitate cu normele și standardele de siguranță și că sistemul electric rămâne fiabil și sigur.

La achiziționarea sau vânzarea unei proprietăți

Aceasta este o măsură preventivă pentru a identifica eventualele probleme sau defecțiuni ale instalației electrice și pentru a asigura că aceasta este în conformitate cu cerințele de siguranță. Pentru cumpărători, o verificare a instalației poate oferi liniștea că achiziționează o proprietate cu un sistem electric în bună stare, în timp ce pentru vânzători, aceasta poate spori atractivitatea proprietății și poate contribui la un proces de vânzare mai rapid și mai simplu.

După incidente sau defecțiuni

După orice incident sau defecțiune în sistemul electric, cum ar fi scurtcircuituri, supratensiuni sau incendii minore, este recomandată verificarea instalației electrice. Aceasta este necesară pentru a identifica și remedia orice daune sau probleme care ar putea afecta siguranța și funcționarea corectă a instalației. Verificarea este esențială pentru a preveni apariția unor incidente similare în viitor și pentru a asigura că sistemul electric rămâne în stare bună de funcționare.

Contactaţi-ne astăzi pentru o programare

Echipa Elis Electro vă răspunde cu promptitudine la toate solicitările dumneavoastră şi vă oferă o consultanţă gratuită.

Contactează-ne

Adresa

str. Traian Demetrescu nr.135, Sibiu

Trimite mesaj
Completează formularul de mai jos: