Elis Electro

  • Acasă
  • Despre
  • Galerie
  • Portofoliu
  • Contact

Despre Elis Electro

Mai mult decât o simplă companie de instalații electrice

Elis Electro S.R.L. s-a născut din dorința de a oferi mai mult decât simple servicii de instalații electrice. Am pornit de la ideea că soluțiile electrice complete și personalizate pot face diferența în viața clienților noștri, oferindu-le siguranță, eficiență și un plus de confort. De la înființarea noastră, ne-am propus să fim mai mult decât o simplă companie, ci un partener de încredere pentru cei care caută profesionalism, seriozitate și calitate.

Atestate şi certificări

Aveţi întrebări?

Electricienii noştri sunt pregătiţi să intervină în orice moment.

Partenerul ideal pentru afacerea dumneavoastră

Elis Electro este partenerul ideal pentru companiile care caută soluții electrice eficiente și fiabile. De la proiectare și execuție la mentenanță și revizii periodice, oferim o gamă completă de servicii personalizate pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră. Indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastră, Elis Electro vă poate pune la dispoziție soluții adaptate specificului afacerii dumneavoastră, contribuind la optimizarea costurilor și la creșterea productivității.

Parteneri

Contactaţi-ne astăzi pentru o programare

Echipa Elis Electro vă răspunde cu promptitudine la toate solicitările dumneavoastră şi vă oferă o consultanţă gratuită.

Contactează-ne

Adresa

str. Traian Demetrescu nr.135, Sibiu

Trimite mesaj
Completează formularul de mai jos: