Elis Electro

  • Acasă
  • Despre
  • Galerie
  • Portofoliu
  • Contact

Instalaţii de paratrăsnet

Trimite mesaj
Completează formularul de mai jos:

Protejarea eficientă a cladirilor, indiferent de natura lor

Aceste tipuri de instalatii au rolul de a prelua energia electrica provenita de la trasnet, si de a o conduce in pamant. De regula, sunt montate pe cele mai inalte constructii, deoarece este recunoscut faptul ca trasnetul tinteste in mod deosebit punctele care au cea mai mare inaltime. Montarea unui paratrasnet este cea mai indicata solutie pentru evitarea producerii de accidente, cum ar fi incendiile, sau prevenirea eventualelor defectiuni ale instalatiilor electrice prezente in imobilul cu pricina. Pe langa serviciile de proiectare si ulterior instalare a paratrasnetelor, Elis Electro efectueaza si verificari PRAM ale acestora, oferind solutii complete clientilor sai, adaptate in functie de necesitatile acestora. Puteți vedea aici cum se executa un paratrasnet.

Ce sunt instalatiile de paratrasnet

Instalațiile de paratrăsnet sunt alcătuite dintr-o rețea de conductoare metalice, denumite descărcătoare de trăsnet, care sunt montate pe acoperișuri și conectate la un conductor de jos, care este îngropat în pământ sau conectat la o sursă de împământare. Aceste sisteme sunt esențiale pentru protejarea clădirilor și locuitorilor lor împotriva efectelor negative ale descărcărilor electrice atmosferice, asigurând siguranța și securitatea acestora în timpul furtunilor și a altor condiții meteorologice extreme.

De ce este necesara verificarea periodica a instalatiilor de paratrasnet

Această măsură este necesară pentru a detecta și remedia eventualele defecțiuni sau deteriorări ale sistemului, care ar putea compromite funcționarea sa corespunzătoare. Prin verificările periodice, se asigură că instalația este în stare de funcționare optimă și că poate oferi o cale sigură de rezistență pentru energia electrică generată de fulgere, protejând astfel clădirile, echipamentele și persoanele care se află în interiorul sau în apropierea acestora.

De ce este importanta o instalatie de paratrasnet realizata profesionist

Profesioniștii specializați în instalarea sistemelor de paratrăsnet au cunoștințe avansate și experiență în domeniu. Ei înțeleg în profunzime cerințele și standardele de siguranță specifice acestor instalații și sunt pregătiți să implementeze cele mai bune practici pentru a asigura o instalare corectă și eficientă.

Instalarea unui sistem de paratrăsnet trebuie să respecte normele și reglementările locale și naționale. Profesioniștii în domeniu sunt familiarizați cu aceste cerințe și vor asigura că instalația respectă toate standardele legale și de siguranță în vigoare.

O instalație de paratrăsnet realizată de către profesioniști este mai probabil să fie fiabilă și durabilă pe termen lung. Aceștia folosesc echipamente de calitate și tehnici de instalare adecvate pentru a asigura o funcționare optimă și o protecție eficientă împotriva descărcărilor electrice atmosferice, contribuind astfel la siguranța și securitatea clădirii și a ocupanților săi.

Contactaţi-ne astăzi pentru o programare

Echipa Elis Electro vă răspunde cu promptitudine la toate solicitările dumneavoastră şi vă oferă o consultanţă gratuită.

Contactează-ne

Adresa

str. Traian Demetrescu nr.135, Sibiu

Trimite mesaj
Completează formularul de mai jos: