Elis Electro

  • Acasă
  • Despre
  • Galerie
  • Portofoliu
  • Contact

Rețele electrice de joasă tensiune aeriene și subterane

Trimite mesaj
Completează formularul de mai jos:

Energie electrica pentru consumatorii casnici sau mici intreprinderi

In ceea ce priveste retelele electrice de joasa tensiune, Elis Electro realizeaza linii noi aeriene, amplasate pe stalpi din beton, pentru iluminatul public de pilda, precum si linii noi subterane, pentru alimentarea cu energie electrica a consumatorilor casnici sau a micilor intreprinderi. Pentru retelele electrice aeriene, furnizam toate componentele aferente, de la stalpii de sustinere si pana la cleme, iar in cazul celor subterane, ne asiguram de executia ca la carte a lucrarii, pentru ca interventiile ulterioare, atat de dificile in cazul de fata, sa nu fie necesare.

Ce sunt rețelele electrice de joasă tensiune aeriene și subterane

Rețelele electrice de joasă tensiune reprezintă o parte vitală a infrastructurii electrice, furnizând energie electrică către case, clădiri și alte locații. Aceste rețele pot fi implementate fie aeriene, fie subterane, în funcție de nevoile și cerințele specifice ale zonei respective. Rețelele aeriene constau din cabluri de alimentare și stâlpi de susținere montați de-a lungul străzilor sau pe proprietățile private, fiind vizibile și ușor accesibile pentru întreținere și reparații. Pe de altă parte, rețelele subterane utilizează cabluri izolate montate sub nivelul solului, oferind un aspect estetic mai plăcut și minimizând expunerea la condiții meteorologice extreme.

Servicii de proiectare și execuție rețele electrice de joasă tensiune:

Rețele electrice aeriene (LEA):

Proiectare și execuție linii noi LEA
Furnizarea tuturor componentelor
Reparații și mentenanță LEA

Rețele electrice subterane (LES):

Proiectare și execuție linii noi LES
Execuție impecabilă a lucrărilor pentru a evita intervenții ulterioare
Reparații și mentenanță LES

Importanta rețelelor electrice de joasă tensiune aeriene și subterane

Fiabilitate și stabilitate

Rețelele electrice de joasă tensiune asigură alimentarea cu energie electrică constantă și fiabilă către consumatori. Aceste rețele sunt proiectate pentru a funcționa în diverse condiții meteorologice și să reziste la factori externi, cum ar fi vântul, ploaia sau căldura, asigurând astfel o alimentare stabilă cu energie electrică pentru locuințe, clădiri și afaceri.

Siguranță

Rețelele electrice de joasă tensiune sunt concepute pentru a respecta normele și standardele de siguranță, astfel încât să minimizeze riscurile de accidente electrice și incendii. Implementarea adecvată a acestor rețele, fie aeriene, fie subterane, contribuie la protejarea vieților și bunurilor și la asigurarea unui mediu sigur pentru utilizatori.

Eficiență și economie

Rețelele electrice de joasă tensiune sunt esențiale pentru distribuirea eficientă a energiei electrice către consumatori. Utilizarea acestor rețele ajută la reducerea pierderilor de energie pe parcursul transportului și distribuției, contribuind astfel la eficientizarea întregului sistem energetic și la economisirea resurselor.

Contactaţi-ne astăzi pentru o programare

Echipa Elis Electro vă răspunde cu promptitudine la toate solicitările dumneavoastră şi vă oferă o consultanţă gratuită.

Contactează-ne

Adresa

str. Traian Demetrescu nr.135, Sibiu

Trimite mesaj
Completează formularul de mai jos: