Elis Electro

  • Acasă
  • Despre
  • Galerie
  • Portofoliu
  • Contact

Bransamente electrice monofazice

Trimite mesaj
Completează formularul de mai jos:

Siguranta si conformitate pentru instalatia electrica

Elis Electro executa bransamente electrice monofazice in conformitate cu normele de siguranta aflate in vigoare. Cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice, societatea dispune de toate resursele necesare pentru efectuarea unor lucrari de calitate, la cele mai inalte standarde.

Ce sunt bransamentele electrice monofazice

Bransamentele electrice monofazice reprezintă o componentă esențială a infrastructurii electrice a unei locuințe sau a unei afaceri. Acestea furnizează energia electrică necesară pentru funcționarea echipamentelor și a aparatelor electrocasnice într-un mediu monofazic, iar o instalare corectă și o întreținere adecvată sunt vitale pentru asigurarea unei funcționări sigure și eficiente a sistemului electric.

De ce este necesara verificarea periodica a bransamentelor monofazice

De asemenea, oferim servicii periodice de mentenanță preventivă pentru a asigura funcționarea optimă a bransamentului dumneavoastră electric monofazic. Prin efectuarea unor inspecții regulate și a lucrărilor de întreținere, putem identifica și preveni potențialele probleme înainte ca acestea să devină mai grave, ajutându-vă să economisiți timp și bani pe termen lung.

De ce este important un bransament electric monofazic realizat profesionist

Bransamentul electric presupune racordarea consumatorului la linia de distributie in vederea alimentarii cu energie electrica. Legatura instalatiei de joasa tensiune cu proprietatea beneficiarului se realizeaza prin contorul acestuia.

Un lucru esential ce trebuie luat in calcul in momentul racordarii la reteaua electrica consta in aproximarea puterii maxime in kV care va fi utilizata in cadrul constructiei. Daca in imobilul cu pricina este prezent un numar mic de aparate electrocasnice si alte echipamente care functioneaza cu energie electrica (centrale termice, de pilda), se impune executia unui bransament monofazic.

Contactaţi-ne astăzi pentru o programare

Echipa Elis Electro vă răspunde cu promptitudine la toate solicitările dumneavoastră şi vă oferă o consultanţă gratuită.

Contactează-ne

Adresa

str. Traian Demetrescu nr.135, Sibiu

Trimite mesaj
Completează formularul de mai jos: