Elis Electro

  • Acasă
  • Despre
  • Galerie
  • Portofoliu
  • Contact

Masuratori prize de pamant

Trimite mesaj
Completează formularul de mai jos:

Siguranță și funcționalitate

Efectuam masuratori pentru prize de pamant (de impamantare), cu echipamente specifice, de ultima generatie, operatiunea propriu-zisa fiind realizata de personal special instruit in domeniu. Echipa Elis Electro raspunde cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite in acest sens, realizand masuratori atat pentru prizele de pamant operationale, cat si pentru cele cu rol de protectie impotriva trasnetului, naturale si artificiale deopotriva.

Ce este priza de pamant

Priza de pământ este un element crucial al unei instalații electrice, având rolul de a proteja utilizatorii și echipamentele împotriva șocurilor electrice și a altor pericole asociate cu defecțiunile în circuit. Măsurarea prizelor de pământ implică utilizarea unor echipamente specializate pentru a evalua rezistența electrică a prizelor la sol, asigurând că acestea îndeplinesc cerințele de siguranță și sunt capabile să dirijeze curentul electric în mod eficient către pământ în cazul unor evenimente neașteptate.

Cum se masoara prizele de pamant

Acest proces presupune utilizarea unui instrument specializat, numit tester de priza de pamant, care este conectat la priza de pamant a instalatiei electrice. Testerul emite un curent de test prin priza de pamant si masoara rezistenta electrica a acesteia. O valoare mare a rezistentei poate indica probleme, cum ar fi coroziunea sau conexiuni slabe. Masurarea prizelor de pamant ar trebui efectuata periodic conform normelor de siguranta pentru a asigura protectia corespunzatoare impotriva pericolelor electrice si pentru a mentine integritatea sistemului electric.

De ce sa alegeti Elis Electro pentru masurarea prizelor de pamant

Siguranța
utilizatorilor

Masurarea prizelor de pământ este crucială pentru asigurarea siguranței utilizatorilor și prevenirea accidentelor electrice. O priză de pământ funcțională și bine conectată poate proteja împotriva șocurilor electrice și a altor riscuri asociate cu defecțiunile în circuit.

Fiabilitatea
sistemului electric

Priza de pământ joacă un rol esențial în funcționarea corectă a sistemului electric. Masurarea acesteia ajută la detectarea eventualelor probleme sau defecțiuni în sistemul de protecție electrică și asigură că acesta funcționează în mod eficient.

Conformitate cu normele de siguranță

Normele de siguranță și reglementările în vigoare cer ca prizele de pământ să fie verificate și întreținute periodic. Masurarea prizelor de pământ asigură respectarea acestor cerințe și contribuie la menținerea conformității cu standardele de siguranță și reglementările legale în domeniul electric.

Contactaţi-ne astăzi pentru o programare

Echipa Elis Electro vă răspunde cu promptitudine la toate solicitările dumneavoastră şi vă oferă o consultanţă gratuită.

Contactează-ne

Adresa

str. Traian Demetrescu nr.135, Sibiu

Trimite mesaj
Completează formularul de mai jos: